Access Facelift kezelés

Access Facelift kezelés Zsoldos Violával. Tudj meg többet!

Egy dinamikus, mégis gyengéd kézrátételes testkezelés, amely elmélyítheti és gyorsíthatja a test természetes gyógyuló képességét.

A Facelift kezelésről

Mi ez?

Az Access Energetic Facelift egy varázslatos módszer az arc megfiatalítására és az öregedés jeleinek visszafordítására az arcon és az egész testen.

Esélyt ad a testnek arra, hogy kimozdítsa és átalakítsa a korlátozó energiákat és ítéleteket, amelyeket az arcunk, a fejünk, a mellkasunk és az egész testünk területén elzártunk.

Milyen egy Facelift kezelés?

A finom, nyugtató érintés az arcodon, mellkasodon és a nyakadon helyreállítja, életre kelti és megfiatalítja a tested sejteit.

Az Access Facelift kezelés közben több különböző energia fut a testen és az arcon, és rengeteg lehetőség van arra, hogy felfedezd, mi az, amit elengedhetsz. Mi lenne, ha eloszlathatnál mindent, ami miatt megítélted az arcodat?

A kezelés utcai ruhában, egy kényelmes masszázs ágyon fekve zajlik.

Meddig tart egy kezelés?

Az arcfiatalítás időtartama választásod szerint lehet 50, vagy 75 perc.

Hatása, tartóssága

A face lifting kezeléstől rugalmasabbá, sugárzóvá válik a bőröd az arcon és a nyakon végzett finom, kellemes, megnyugtató érintés hatására. A tekintet nyíltabbá, ragyogóvá válik.

Már egy alkalom is látványos változást hoz. Ha folyamatosan csináljuk (5-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el. 

Arcfiatalítás műtét nélkül

Az Access Energetic Facelift (esetleg még így is találkozhattál vele: Access Bars Face Lifting) az egyik csodálatos, és intenzív kezelés az Access Consciousness eszköztárából, amivel lehetséges az arcfiatalítás durva beavatkozás (botox, plasztikai sebészet) nélkül. Én a természetes módszerek híve vagyok, ezért az energetikai bőrfeszesítés kezelés nekem egy komfortos alternatíva a kisugárzásom megőrzésére.

Arcfiatalítás műtét nélkül az Access Facelit kezelés segítségével.

Access Facelift kezelés árak

50 perc

16.000 Ft

75 perc

25.000 Ft

Kedvezmények

Óvatos duhaj

5 alkalmas challenge: 5 db egyidejű Access Bars® vagy Facelift™ kezelés megvásárlása esetén alkalmanként -500 Ft kedvezmény jár.

Bevállalós

10 alkalmas challenge: 10 db egyidejű Access Bars® vagy Facelift™ kezelés megvásárlása esetén alkalmanként -1.000 Ft kedvezményt adok.

Berobbanós

20 alkalmas challenge: 20 db egyidejű Access Bars® vagy Facelift™ kezelés megvásárlása esetén alkalmanként -1.500 Ft kedvezményt adok.

Mire használható még?

1. Bőrfeszesítés arcon

Ez a Facelift legátütőbb ismérve, a bőr rugalmasabbá tétele által. A bőr ragyogóbbá, simábbá, energizáltabbá válik. A tekintet ezáltal kinyílik, tónusosabbak lesznek a mimikai izmok is.

Access Facelift kezelés előtt és után 1.

2. Bőrhibák halványítása

Májfoltok, anyajegyek, futószemölcsök halványodásáról, elmúlásáról is beszámoltak a vendégek. A kezelést érdemes kúra-szerűen, több alkalommal végezni.

3. Izmok, idegek, tónusok visszarendezése

Micsoda változás! Bell-féle arcidegbénulás 14 Access Facelift kezelés után! Igen, a Facelift aktivizálja az elernyedt izmokat, élettel tölti fel az egész rendszerünket.

Access Facelift kezelés előtt és után 2.

4. Bőrfeszesítés 50 felett

A nyakon, dekoltázson is szép változások tapasztalhatók. A mély barázdák kisimulnak, a bőr fittebb lesz a kezelések hatására. A látvány magáért beszél!

Access Facelift kezelés előtt és után 3.

5. Szülés utáni bőrfeszesítés

A megnyúlt, megviselt bőrnek segít a gyorsabb regenerálódában. A rugalmasság visszaállítása az egyik fő cél szülés után. Magamon például a császármetszés utáni heg elhalványítására hívtam segítségül a Facelift kezelést. Imádom! 

6. Öregedésről alkotott nézőpontok elengedése

A ráncokat, sőt, még a narancsbőrt (!) is a nézőpontjainknak köszönhetjük. Ahogy apránként búcsút veszünk az ítéleteinktől (mindezt a kognitív gondolkodás mellőzésével, és anélkül, hogy hinni kellene benne), minden megváltozik. Így adhatunk a testünknek teret ahhoz, hogy megváltoztassa, amit igaznak hittünk rá. Ha bővebben érdkel a téma, keress bátran!

Foglalj időpontot

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

9:00-12:00

WakeUp      / Rigófészek

Tanfolyamok, programok

VAGY

VAGY

VAGY

13:00-16:00

Tanfolyamok, programok

A táblázat jobbra-balra görgethető.

WakeUp Stúdió: 1053 Budapest Ferenciek tere 4.
PrimeBeauty Esztétikai Központ: 1135 Budapest Béke u. 13.
Rigófészek: 1161 Budapest Rigó u. 6.
Tanfolyamok, programok: lásd:

Találd meg a boldogságod! Foglalj időpontot!