Access Consciousness®

Az Access Consciousness eszközök, technikák, rendszerek és filozófiák gyűjteménye, amelyek változást hoznak az életed bármely területén, ami nem úgy működik, ahogyan azt szeretnéd. Az Accesst arra tervezték, hogy megerősítsen Téged abban, hogy úgy teremtsd az életeted, ahogyan szeretnéd. Az Access célja, hogy tudatosságot és egységet teremtsen a világban, ahol minden létezik, és semmi sincs megítélve.

Emeld magasabb szintre az életedet az Access Consciousness eszközeivel

Access Consciousness jelentése

Szó szerint?

Az Access Consciousness magyarul Hozzáférni a tudatosságodhoz. Tudom, hogy sokféle okból kutatsz praktikus eszközök után azzal a vággyal, hogy az életed valamely területét szeretnéd megváltoztatni. Igen, ha ezt olvasod, akkor bizonyára kereső vagy! Ez jó hír, mivel a keresők tudják a legnagyobb változásokat teremteni! Akár egy területen akarsz változtatni, akár többön, jó helyen jársz!

Mi a tudatosság?

“A tudatosság magába foglal mindent, és nem ítél meg semmi.” (Gary M. Douglas, az Access Conscsiousness alapítója) Ez a képesség, hogy jelen légy az életedben, minden pillanatban, önmagad és bárki más elítélése nélkül.

Alapvető információk az Access-ről

Az Access Consciousness praktikus eszközök és technikák gyűjteménye, amik rendelkezésedre állnak, hogy válassz és megváltoztass bármit, amit meg akarsz változtatni az életedben. Nem receptet ad, hanem a lehetőséget, hogy megnézd, neked mi válik be most.

Az Access célja

Ebben a jelmondatban tükröződik: “Megerősíteni mindenkit, hogy tudja, amit tud!” Ez mindig arról szól, hogy egyedül Te tudod, mi működik neked, csak ezt megtanuljuk elnyomni, hogy bele tudjuk préselni magunkat a körülöttünk érvényesnek tartott hitrendszerekbe, hierarchiákba, struktúrákba.

Az Access mantrája

“Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!” (“All of life comes to me with ease, joy and glory.”) A lényeg tehát, hogy LÉTEZZ, így adhatod a világnak azt a csodát, ami Te vagy!

Access consciousness eszközök

Az alap eszközöket itt csak felsorolás szintjén említem (a teljesség igénye nélkül), részletesen pedig az Access Bars tanfolyamon tanuljuk, vagy egyéni konzultáció keretein belül van lehetőséged bővebben hallani róluk.

 • Hogyan lehetne ez ennél is jobb?
 • Ne ítélkezz többé magadon!
 • Könnyű/nehéz
 • Az őrült mondat
 • Access Consciousness kérdések
 • Access Bars
 • Kihez tartozik?
 • Access Consciousness tisztító mondat 

Access consciousness alap kérdések

Access Consciousness kérdések, ahol a kérdés célja az, hogy éberséget kapjunk, nem pedig választ. Egy kérdés megerősít, egy válasz mindig elerőtlenít.

 • Mi ez?
 • Mit tehetek vele?
 • Meg tudom változtatni?
 • Ha igen, hogyan tudom megváltoztatni?

Access consciousness vélemények

Furcsának tűnhet ez a rendszer azáltal, hogy itt nem “dobozos” válaszokat kapunk, csak egy tálcát, amelyről egy-egy eszközt választhatunk (vagy nem), hogy végre megváltoztassunk olyan dolgokat az életünkben, amelyek nem úgy működnek, ahogy szeretnénk. 

Ráadásul miközben gyógyító energetikai kezelést adok, saját magamon is futnak ezek a folyamatok, ezáltal az én nézőpontjaim is oldódnak.

Az Access összességében nekem az életörömöt jelenti, hogy igenis jogunk van vidáman, szenvedélyesen, hálásan élni az életünket, ítéletek nélkül. Az ítéleteink a legnagyobb béklyóink, amiktől ha megválunk, könnyedség jelenhet meg – minden területén az életünknek. Bevallom, sokszor már azt is megélem, hogy „Ez nem lehet igaz, ez túl könnyen ment.” Ez a módszertan azt mutatja meg, hogy mi az amit tudunk, nem arra helyezi a hangsúlyt, amit nem tudunk, vagy amit meg kell szerelni magunkon. Semmit nem kell megszerelni, nem vagyunk rosszak. Sőt!

Emiatt imádom ezt a komplex rendszert, és azért a számtalan eszközért, gyakorlatért, amit ehhez nyújt. 

Kíváncsi lettél? Kérdeznél? Elmondanád a véleményed?

Keress nyugodtan a megadott elérhetőségeimen, illetve a social media felületeken.