Access Bars® kezelés

Access Bars kezelés. Tudj meg többet róla!

Stresszes a munkád? Rosszul alszol? Esetleg depresszió tüneteit veszed észre magadon? Az Access Bars emberek ezreinek segítetett megváltoztatni életük különböző területeit. Jobb egészségügyi állapotról, könnyebb alvásról súlycsökkenésről, kiegyensúlyozottabb kapcsolatokról, pániktól való megszabadulásról, és még annyi mindenről számoltak be…

Milyen is egy Access Bars kezelés?

Hol, hogyan?

Az Access Bars kezelés utcai ruhában, egy kényelmes masszázs ágyon fekve történik, és még beszélgetni sem kell. A kezelés közben nem szól zene, nincsenek illatok – hogy minden fel tudjon oldódni, és ne blokkoljuk a tisztulási folyamatot.

Milyen hosszú?

Választhatsz 50, vagy 75 perces feltöltődést. Extrém esetben 25 perc is életmentő lehet, hogy fellélegezhess!

Teljes ellazulás

Emlékszel, hogy mikor volt utoljára olyan, amikor teljesen ellazultál, és valami táplálóan és gondoskodóan hatott rád? Vagy lehet, hogy egy kicsit túl rég volt, hogy gyógyítást, és kedvességet fogadtál be ítéletek nélkül?

Nincs “normális” Access Bars kezelés

Mivel mindenki más, nincs “normális” Access Bars kezelés. Minden kezelés más és más lesz, minden egyes alkalommal, még akkor is, ha ugyanannál a személynél ismétled meg.

Mit kell érezni ilyenkor?

Semmit nem kell, és bármit szabad! Mindenkire más hatással van egy Access Bars kezelés. Sokan egy teljes ellazulásról, kellemes pihenésről számolnak be. Van, aki elalszik – még nagyon zajos környezetben is. Horkolni is ér. Néhányaknak képek jelennek meg, vagy érzések a testükben (bizsergés, csikizés, melegség, rángás, borzongás). Én többször különböző illatokat is érzek. És ha csak pihensz, és nem érzel semmit – az is teljesen oké.

Jó vagy rossz?

Nincs jó vagy rossz Access Bars kezelés. A legjobb módja, hogy megtudd, neked milyen lesz, hogy kipróbálod!

Access Bars kezelés hatása

Képzeld el, milyen lenne, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz. Minden korlátozás, amit megteremtesz az életetdben, az kapcsolatban van a gondolataiddal, ötleteiddel, álláspontjaiddal, döntéseiddel és az arról alkotott hiedelmeiddel.

A bars pontok finom érintésével elkezd kitisztulni az, amit bezártál, berögzítettél a tudatodba, a testedbe. Ezek tartanak távol attól, hogy elhidd, hogy rendelkezhetsz azzal az élettel, amiről mindig is tudtad, hogy létezik.

Access Bars kezelés menete

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be Amerikában a 90-es évek elején. 32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars kezelés alatt finoman megérintem ezeket a pontokat a fejeden, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

A kezelés utcai ruhában, egy kényelmes masszázs ágyon fekve történik, és még beszélgetni sem kell. A kezelés közben nem szól zene, nincsenek illatok – hogy minden fel tudjon oldódni, és ne blokkoljuk a tisztulási folyamatot.

Access Bars kezelés ára

Nálam az Access Bars kezelés ára Budapesten a következő. Folyamatos játékokért, akciókért pedig kövess a Facebook és Instagram oldalaimon 🙂

50 perc

18.000 Ft

75 perc

23.000 Ft

Információ: Az Access Bars árak kezelőnként eltérőek lehetnek, azonban az Access Bars tanfolyam ára mindig egységes, és mindenhol ugyanannyi kell legyen! Aktuális árat ld. Access Bars tanfolyam oldal.

Kedvezmények

Óvatos duhaj

5 alkalmas challenge: 5 db egyidejű Access Bars® vagy Facelift™ kezelés megvásárlása esetén alkalmanként -500 Ft kedvezmény jár.

Bevállalós

10 alkalmas challenge: 10 db egyidejű Access Bars® vagy Facelift™ kezelés megvásárlása esetén alkalmanként -1.000 Ft kedvezményt adok.

Berobbanós

20 alkalmas challenge: 20 db egyidejű Access Bars® vagy Facelift™ kezelés megvásárlása esetén alkalmanként -1.500 Ft kedvezményt adok.

Access Bars kezelés után pont így fogod magad érezni :)

Access Bars kezelés után

“Az életem könnyebbé válik… Ez az, amit ad nekem.”

“Most először az életemben úgy éreztem, hogy nem kell küzdenem, elfutnom, elrejtenem, vagy megvédenem magam a világgal szemben, hanem csak úgy igazán tudom élvezni a létezést.”

Ilyen, és ehhez hasonló beszámolók érkeznek a kezelés után. Neked mi lehet benne az ajándék?

Mi másra használhatod? 

  • Ha gyermekednek segítenél, ez a módszer kiváló stresszoldás kamaszkorban
  • Változókori hangulatingadozás enyhítésére is szuper
  • A stresszoldás módjai sokfélék lehetnek, viszont ha nincs időd órákat jógázni, meditálni, egy rövid Access Bars kezelés mindig remek választás. (Ha magadat, vagy családodat is szívesen kezelnéd, akkor választhatod azt is, hogy 1 nap alatt megtanulod velem ezt a módszert, onnantól pedig megállíthatatlan leszel! 🙂 Ld. Access Bars tanfolyam)

Foglalj időpontot

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Viola Lifestyle Szalon

1136, Tátra u. 43. 3.em

9:00-16:00

9:00-16:00

9:00-16:00

9:00-18:30

9:00-16:00

CSAK időpont foglalással!

(Itt: Salonic)
A táblázat jobbra-balra görgethető.

Tanfolyamok, programok: lásd:

Találd meg a boldogságod! Foglalj időpontot!