Zsoldos Viola Access Bars® Facilitátor

Zsoldos Viola Access Bars facilitátor 2022
Inspiráció és fejlődés - Zsoldos Viola Access Bars facilitátor

Inspiráció és fejlődés

Erre invitállak! Személyes változásaimon keresztül tapasztaltam meg azt a felszabadító érzést, hogy van lehetőségünk kézbe venni a saját életünket. Ez eleinte félelmetes lehet, átéltem én is – többször. A megszokott kis világunkból kilépni, és elhagyni a komfortzónát néha lehetetlen küldetésnek tűnik. A kérdés az, hogy Te mit szeretnél valójában? És tudd, hogy ezen az úton BÁRKI elindulhat. Választanád? Vagy még mindig kifogásokat keresel?

Access Bars kezelő

Miért pont Access Bars? Mert ez a legütősebb eszköz az Access Consciousness tárházában. És miért pont Access Consciousness? Mert ez az egész a tudatosságról szól. Egy kicsit másképp, mint ahogy eddig erről gondolkodtunk. Mert a tudatosság magába foglal mindent, és nem ítél meg semmit.

Facelift kezelő

Az energetikai fiatalítás azért a másik kedvencem, mert az Access megmutatja, hogyan szabaduljunk meg az ítéleteinktől – ami többek között a ráncokat, és egyéb nemkívánatos elváltozásokat okozza a testünkön.  Az egyéni kezeléseken felül az a kifejezett vágyam, hogy ezt a komplex élményt, szemléletet, perspektívát meg tudjam mutatni a szépségszakma képviselőinek is (kozmetikusok, masszőrök, plasztikai sebészek), hogy maguk is megtapasztalva a változást inspiráció lehessenek klienseiknek.

Miért én?

Sok időt töltöttem multiknál, nagy cégeknél – alapvetően a logikus gondolkodást használva a mindennapokban, amíg az Accessnek köszönhetően meg nem láttam azokat a kapukat, amiken átmenve a logika mellőzésével sokkal nagyobb, látványosabb eredményeket lehet elérni, mint „kigondolva”, kidolgozva a megoldás részleteit. Ez elsőre furcsának tűnhet, de saját tapasztalataimon keresztül meg tudom mutatni azt az teret, ahol alkalmazva a technikákat érezhetővé válik a különbség. És megjelennek a lehetőségek!

Miben tudok segíteni?

Abban, hogy érezd, van lehetőséged élvezni amit csinálsz, vagy választani valami teljesen mást. Gondterhelt, szürke hétköznapok? Viszlát!

Választanád? Kipróbálnád?

Foglalj időpontot

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Viola Lifestyle Szalon

1136, Tátra u. 43. 3.em

9:00-16:00

9:00-16:00

9:00-16:00

9:00-18:30

9:00-16:00

CSAK időpont foglalással!

(Itt: Salonic)
A táblázat jobbra-balra görgethető.

Tanfolyamok, programok: lásd:

Találd meg a boldogságod! Foglalj időpontot!