Zsoldos Viola Access Bars® Facilitátor

Zsoldos Viola Access Bars facilitátor 2022
Inspiráció és fejlődés - Zsoldos Viola Access Bars facilitátor

Inspiráció és fejlődés

Erre invitállak! Személyes változásaimon keresztül tapasztaltam meg azt a felszabadító érzést, hogy van lehetőségünk kézbe venni a saját életünket. Ez eleinte félelmetes lehet, átéltem én is – többször. A megszokott kis világunkból kilépni, és elhagyni a komfortzónát néha lehetetlen küldetésnek tűnik. A kérdés az, hogy Te mit szeretnél valójában? És tudd, hogy ezen az úton BÁRKI elindulhat. Választanád? Vagy még mindig kifogásokat keresel?

Access Bars kezelő

Miért pont Access Bars? Mert ez a legütősebb eszköz az Access Consciousness tárházában. És miért pont Access Consciousness? Mert ez az egész a tudatosságról szól. Egy kicsit másképp, mint ahogy eddig erről gondolkodtunk. Mert a tudatosság magába foglal mindent, és nem ítél meg semmit.

Facelift kezelő

Az energetikai fiatalítás azért a másik kedvencem, mert az Access megmutatja, hogyan szabaduljunk meg az ítéleteinktől – ami többek között a ráncokat, és egyéb nemkívánatos elváltozásokat okozza a testünkön.  Az egyéni kezeléseken felül az a kifejezett vágyam, hogy ezt a komplex élményt, szemléletet, perspektívát meg tudjam mutatni a szépségszakma képviselőinek is (kozmetikusok, masszőrök, plasztikai sebészek), hogy maguk is megtapasztalva a változást inspiráció lehessenek klienseiknek.

Miért én?

Sok időt töltöttem multiknál, nagy cégeknél – alapvetően a logikus gondolkodást használva a mindennapokban, amíg az Accessnek köszönhetően meg nem láttam azokat a kapukat, amiken átmenve a logika mellőzésével sokkal nagyobb, látványosabb eredményeket lehet elérni, mint „kigondolva”, kidolgozva a megoldás részleteit. Ez elsőre furcsának tűnhet, de saját tapasztalataimon keresztül meg tudom mutatni azt az teret, ahol alkalmazva a technikákat érezhetővé válik a különbség. És megjelennek a lehetőségek!

Miben tudok segíteni?

Abban, hogy érezd, van lehetőséged élvezni amit csinálsz, vagy választani valami teljesen mást. Gondterhelt, szürke hétköznapok? Viszlát!

Választanád? Kipróbálnád?

Foglalj időpontot

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

9:00-12:00

WakeUp      / Rigófészek

Tanfolyamok, programok

VAGY

VAGY

VAGY

13:00-16:00

Tanfolyamok, programok

A táblázat jobbra-balra görgethető.

WakeUp Stúdió: 1053 Budapest Ferenciek tere 4.
PrimeBeauty Esztétikai Központ: 1135 Budapest Béke u. 13.
Rigófészek: 1161 Budapest Rigó u. 6.
Tanfolyamok, programok: lásd:

Találd meg a boldogságod! Foglalj időpontot!